Over Samira Verreydt

Samira Verreydt is een gespecialiseerd voetverzorgster. Voordat Samira Verreydt gespecialiseerd voetverzorger werd, was zij 10 jaar actief in de luchtvaartsector. In 2016 behaalde zij het certificaat 'zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger'. De grootste motivatie van Samira Verreydt is het helpen van mensen en het bestrijden van uw voetklachten. De praktijk is gevestigd in het MDC Kalmthout. In het multidisciplinair centrum wil Samira de beste zorg bieden aan iedereen die last heeft van voetproblemen.

Waarom kiezen voor Samira Verreydt?

Samira Verreydt haar grootste motivatie is het helpen van haar klanten. Samira wil altijd de beste zorg bieden en vindt het erg belangrijk u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samira Verreydt wil u naast het geven van de beste voetverzorging ook zo goed mogelijk informeren over mogelijke behandelingen en vervolgstappen tijdens een behandeltraject. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarvoor kunt u bij Samira Verreydt terecht?

U kunt bij Samira Verreydt terecht voor algemene en podologische technieken. Onder algemene behandelingen valt het behandelen van eelt, eeltpitten, likdoorns, schimmelnagels en kalknagels. Daarnaast is Samira Verreydt ook werkzaam als Healing therapeut.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.